AngelsFM радио има потреба од водители и техничари за продукција. Пријавување на тел: 032/612-611 и Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
sorabotnici Telekabel Angels Cafe 24 Vesti Top Invest Radio MK
mnt
 
 
 
 
 • ПОНЕДЕЛНИК
  08:00 - 09:00 Добро Утро
  09:00 - 11:00 Утро на Дланка
  11:00 - 12:00 JetSet
  12:00 - 12:10 Вести 24
  14:00 - 15:00 Заразно со Љупка
  16:00 - 16:10 Вести 24
  16:30 - 16:35 Вести во 16:30
  20:00 - 21:00 Angels Retro Chart
  23:00 - 01:00 DJ Set's
 • line
 • ВТОРНИК
  08:00 - 09:00 Добро Утро
  09:00 - 11:00 Утро на Дланка
  11:00 - 12:00 JetSet
  12:00 - 12:10 Вести 24
  14:00 - 15:00 Заразно со Љупка
  16:00 - 16:10 Вести 24
  16:30 - 16:35 Вести во 16:30
  20:00 - 21:30 Луксузен Сјај
 • line
 • СРЕДА
  08:00 - 09:00 Добро Утро
  09:00 - 11:00 Утро на Дланка
  11:00 - 12:00 JetSet
  12:00 - 12:10 Вести 24
  14:00 - 15:00 Заразно со Љупка
  16:00 - 16:10 Вести 24
  16:30 - 16:35 Вести во 16:30
 • ЧЕТВРТОК
  08:00 - 09:00 Добро Утро
  09:00 - 11:00 Утро на Дланка
  11:00 - 12:00 JetSet
  12:00 - 12:10 Вести 24
  14:00 - 15:00 Заразно со Љупка
  16:00 - 16:10 Вести 24
  16:30 - 16:35 Вести во 16:30
  20:00 - 21:00 Мак Топ 5
 • line
 • ПЕТОК
  08:00 - 09:00 Добро Утро
  09:00 - 11:00 Утро на Дланка
  11:00 - 12:00 JetSet
  12:00 - 12:10 Вести 24
  14:00 - 15:00 Заразно со Љупка
  16:00 - 16:10 Вести 24
  16:30 - 16:35 Вести во 16:30
  20:00 - 21:00 Angels World Chart
  23:00 - 01:00 DJ Set's
 • line
 • САБОТА
  08:00 - 10:00 Викенд Утро
  10:00 - 11:30 Talk Show
  17:00 - 18:30 Angels Sport Time
  20:00 - 21:00 Луксузен Сјај
  НЕДЕЛА
  08:00 - 10:00 Викенд Утро
  10:00 - 11:00 Мак Топ 10
  21:00 - 22:00 Love Songs
  00:00 - 02:00 DJ Set's