Никола Арсов

Дипломиран Новинар и лице за односи со јавност Работно искуство на позиција Водител и Новинар. Фан на Реал Мадрид, добра хаус музика, патување, добра книга. nikola.angelsfm@yahoo.com

Време
5:00 pm - 6:00 pm
Понеделник

Angels Plus

Angels Plus во точно 17:00 заедно со Никола. Емисија од информативно-забавен карактер. Во Angels Plus дознаваме плус информации(спортски, музички, технологија, шоу биз и многу други) кои го одбележаа денот.

Време
5:00 pm - 6:00 pm
Вторник

Angels Plus

Angels Plus во точно 17:00 заедно со Никола. Емисија од информативно-забавен карактер. Во Angels Plus дознаваме плус информации(спортски, музички, технологија, шоу биз и многу други) кои го одбележаа денот.

Време
5:00 pm - 6:00 pm
Среда

Angels Plus

Angels Plus во точно 17:00 заедно со Никола. Емисија од информативно-забавен карактер. Во Angels Plus дознаваме плус информации(спортски, музички, технологија, шоу биз и многу други) кои го одбележаа денот.

Време
5:00 pm - 6:00 pm
Четврток

Angels Plus

Angels Plus во точно 17:00 заедно со Никола. Емисија од информативно-забавен карактер. Во Angels Plus дознаваме плус информации(спортски, музички, технологија, шоу биз и многу други) кои го одбележаа денот.

Време
5:00 pm - 6:00 pm
Петок

Angels Plus

Angels Plus во точно 17:00 заедно со Никола. Емисија од информативно-забавен карактер. Во Angels Plus дознаваме плус информации(спортски, музички, технологија, шоу биз и многу други) кои го одбележаа денот.