„Онаму каде што најмногу се чувствувам себеси во целиот свет и каде одам да се чувствувам сосема нормално е мојот дом на Бахамите бидејќи тоа е остров и никој не ме гледа“, објасни тој.

„Треба да имате некое засолниште, безбедно место каде што можете да избегате од погледите и интересите на другите, место каде што можете само да седите на плажа, да читате, да сликате, да медитирате или што било, тоа е слобода за мене. Тоа е единствената вистинска слобода“, заклучи тој.

„Никој не го направил тоа, а факт е дека Диор го направил, и за тоа им благодарам на секој човек кој учествуваше во донесувањето на одлуката да верува во мене и да се држи со мене до крај од дното до врвот и назад. Засекогаш ќе бидам нивни должник, засекогаш ќе бидам лојален“, додаде тој.

Потсетете се дека неодамна се појавија гласини дека Деп е во врска со ѕвездата од серијата Wednesday,  Џена Ортега, на што актерката одговорила пишувајќи: „Ова е толку глупаво, што не можам ни да се смеам“.