Никола Арсов

Дипломиран Новинар и лице за односи со јавност Работно искуство на позиција Водител и Новинар. Фан на Реал Мадрид, добра хаус музика, патување, добра книга. nikola.angelsfm@yahoo.com

Време
6:00 pm - 6:40 pm
Понеделник

Highlights

Хајлајтс точно во 18:00 часот заедно со Никола. Информативно-забавна емисија. Во Highlight ги дознавате најважните и најсподелените информации (спорт, музика, технологија, шоу-бизнис и многу повеќе) што го одбележаа денот.

Време
6:00 pm - 6:40 pm
Вторник

Highlights

Време
6:00 pm - 6:40 pm
Среда

Highlights

Време
6:00 pm - 6:40 pm
Четврток

Highlights

Време
6:00 pm - 6:40 pm
Петок

Highlights