Никола Арсов

Дипломиран Новинар и лице за односи со јавност Работно искуство на позиција Водител и Новинар. Фан на Реал Мадрид, добра хаус музика, патување, добра книга. nikola.angelsfm@yahoo.com

Време
11:00 am - 12:30 pm
Понеделник

Spotlight (Спонзорирано од Елкос)

Spotlight на Angels FM. Емисија од информативен, забавен и музички карактер. Шоу биз информации, урбани настани, актуелности, промоција на нови песни, интервјуа.

Време
11:00 am - 12:30 pm
Вторник

Spotlight (Спонзорирано од Елкос)

Spotlight на Angels FM. Емисија од информативен, забавен и музички карактер. Шоу биз информации, урбани настани, актуелности, промоција на нови песни, интервјуа.

Време
11:00 am - 12:30 pm
Среда

Spotlight (Спонзорирано од Елкос)

Spotlight на Angels FM. Емисија од информативен, забавен и музички карактер. Шоу биз информации, урбани настани, актуелности, промоција на нови песни, интервјуа.

Време
11:00 am - 12:30 pm
Четврток

Spotlight (Спонзорирано од Елкос)

Spotlight на Angels FM. Емисија од информативен, забавен и музички карактер. Шоу биз информации, урбани настани, актуелности, промоција на нови песни, интервјуа.

Време
11:00 am - 12:30 pm
Петок

Spotlight (Спонзорирано од Елкос)

Spotlight на Angels FM. Емисија од информативен, забавен и музички карактер. Шоу биз информации, урбани настани, актуелности, промоција на нови песни, интервјуа.