главен и одговорен уредник , дипломиран новинар со 11 годишно работно искуство на позиција водител и новинар…
e mail: zlatka.angelsfm@yahoo.com

Сакам музика, сакам се што ме мотивира и инспирира, сакам искрени и позитивни луѓе, добра книга, плажа и добро друштво