Размислувате после работни обврски дека можете да уживате за време на викенд. Но, дали некогаш сте се запрашале зошто го сакаме петок? Според едно истражување петок е наречен слободно време поради слободата која следува по него. Воопшто не е ни тешко во петок наутро да се разбудиме. Петок ќе остане светиот ден на сите кои работат, но освен за оние кои работат и во сабота е за нив нема спас. И ќе остане единствениот ден кога слободно ги игнорираме сите совети и се впуштаме во забавата која следува.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *