Педесет и второ издание на фестивалот за детска песна Златно славејче 2022 на 17 мај ќе се оддржи во Центар за култура “Ацо Шопов”. Со почеток во 12 часот ќе се пеат најновите детски песни.

“После Златно славејче следува репертоар за најмалите така и за возрасните. Богата програма каде граѓаните ќе можат да проследат најразлични настани”. Изјави, Горан Трајков- директор на Центар за култура “Ацо Шопов”

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *