. Приоритет во процесот на печатење имаат учебниците за прво, второ, четврто и петто одделение. Целосната испорака ќе биде заокружена во текот на следниот месец. МОН заедно со другите надлежни институции ќе продолжи да вложува во изработка на нови наставни програми и учебници. Затоа што еден од основните услови за квалитетна едукација е воспитно образовниот процес.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *