Џастин Бибер го продава својот музички каталог за 200 милиони долари. Договорот, за кој изворите велат дека сè уште не е финализиран, ги вклучува интересите на Бибер во неговиот издавачки и снимен музички каталог, кој, според изворите, ќе продолжи да биде управуван и во сопственост на Universal дури и ако договорот се затвори. Пазарот на музички каталози го достигна својот врв во 2020 година и минатата година кога Боб Дилан и Брус Спрингстин ги продадоа своите каталози за 300, односно 500 милиони долари.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *