Годинашново 38-мо издание на фестивалот на забавна музика „Макфест 2023“ветува уштепоатрактивна музичка понуда од минатата година како на музички, така и на визуелен план. Подготовките се започнати и се во полн ек, како на организационо-технички, така и на продуцентско-музички план, па одбраните содржини ветуваат уште понагласена хитовска определба, но и грст изненадувања во обете вечери. Покрај музичките, да го надополни и со иновативни визуелно-сценски содржини, кои ќе ја збогатат комплетната аудио-визуелна слика на „Макфест 2023“ за комплетно уживање и на публиката во салата и на ТВ гледачите. Роберт Саздов и годинава ќе биде уметнички директор.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *