Убавината е субјективна, па тешко дека сите луѓе во светот ќе се согласат за тоа дали некој е убав или не.Според резултатите од меѓународните натпревари за убавина, како Мис на светот, некои од најубавите жени во светот живеат во Венецуела. Тие ги зеле предвид поените што ги има освоено секоја држава во ваквите натпревари, со цел да одредат во кои земји се наоѓаат најубавите жени. Венецуела, Филипини и на трето место Мексико.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *