Во  Кочани отворен Саем на книгата како дел од активностите за одбележување на Месецот на книгата. На читателската публика ќе бидат претставени 17 домашни издавачки куќи со над две илјади нови наслови од македонски и странски автори. Саемот може да го посетите секој ден до 12 ноември. Еве до сите љубители на пишаниот збор вашето време можете да го исполните со книга

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *