Денес во Дом на култура Ацо Шопов ќе има низа на настани. Почнувајќи од 12 часот . Во 12и 30 часот промоција на зборникот “Патувачкиот театар некогаш  и сега”. А во 19и 30часот ќе има врачување на наградите од театарскиот фестивал за деца и млади “Малиот принц”. Така да еве една богата програма која вреди да се посети. Уживаме со следен хит

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *