До сите љубители на гејмерите во Белград по 7 пат ќе се одржи најголемиот гејмерски фестивал на Балканот. Games.con, најголемиот фестивал за гејминг и поп култура во регионот почнува на 25-ти овој месец Доколку сакате игрици, серии, филмови и стрипови, Белградскиот саем ќе се одржи од 25 до 27 ноември. За време на трите дена, посетителите ги очекува гејминг, уметнички и натпреварувачки содржини, размрдување на мозокот и полно поклони.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *