Видео од дочекот на новата 2024 година во Париз стана вирален хит, веќе четврти ден се споделува секаде во светот.  Видеото ја покажува реалноста во којашто живееме.

 

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *