До 18 август се резервирани за 29-то издание на Сараевскиот филмски фестивал. Ги обединува најзначајните регионални и светски имиња од сферата на кинематографијата и нуди фестивалска атмосфера еднаква на онаа на светските филмски фестивали. На 17 август ќе биде прикажан и Кајмак на Милчо Манчевски Покрај најновото остварување на Манчевски во програмата се уште 14 филмови.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *