Вештачката интелигенција станува нова ера на интернет информации и веќе во голема мера влијае на нашата сегашност. Си пренесуваме нови знаења и информации. Покрај тоа, никој не можеше да го предвиди порастот на социјалните мрежи, мобилните мапи, платформите како YouTube, Twitter, Tik Tok и илјадници други услуги кои станаа суштински за модерниот живот. Технологијата на најразлични начини навлезе во секоја пора од нашите животи.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *