Со почеток од  19 часот, утре во Домот на културата “Ацо Шопов” во Штип ќе се одржи  претставата “Убавицата и Ѕверот” Во претставата ќе играат Марија Спиркоска Илијеска, Димитар   Црцороски и Димитар Ѓорѓиевски. За  овој месец е предвидена богата програма, а дел  наменета и за најмалите. Така што на 5 октомври ќе се одржи уште една претстава “Чунгалунговски пепелашка и принцот тортичка”.  Детската насмевка е најважна затоа треба да се посвети големо внимание и различни активности, а исто така предвидени се и голем број изненадувања.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *