Арнолд Шварценегер е еден од најпознатите бодибилдери, актери и политичари. Наскоро ќе се објави документарен филм за животот на Шварценегер насловен Arnold. во кој наратор е самиот ги прикажува трите главни поглавја од неговиот живот. Ќе имаме шанса да ги дознаеме деталите за неговото патување од село во Австрија до американскиот сон. Во серија искрени интервјуа неговите пријатели, непријатели, колеги. Ќе ги видиме и радостите и турбуленциите на неговиот семеен живот во приказна.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *