Бројни клипови се отстранети поради прекршување на условите за користење, но ова е само мал процент во споредба со количината на содржина што е објавена на ТикТок. Најчеста причина за отстранување видео е прекршување на правилата поврзани со безбедноста на малолетниците што претставува нешто помалку од 44 отсто од отстранетите видеа. Други вообичаени причини се нелегални активности како и содржина за сексуални активности. Во денешното време младата популација е се почесто присутна на оваа позната социјална платформа. Родителите да реагираат и внимателно да следат што гледат нивните деца.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *