The Weeknd неодамна изјави дека сака да се ослободи од своето алтер-его сака да ја продолжи кариерата под неговото вистинско име – Абел Тесфаје.Со изјава дека е време да го затвори поглавјето на Д Викенд. А албумот на кој моментално работи е последната ера и е нешто што требало да го направи од поодамна.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *