Италијанците како народ се познати по нивното гласно и директно комуницирање, како и константното употребување гестикулации со рацете. Како и не би се запрашале: Кои сѐ зборови најчесто се дел од разговорниот вокабулар на еден Италијанец? Особено кога постојано искажуваат емоции со секој споделен збор, мисла, поздрав. Италијанците се можеби најдобриот пример на планетата за тоа како треба да се живее и да се ужива во значењето на  tantissimo.

 

 

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *