За него годините се навистина само бројка. Стогодишниот Таги Аскари направи невидена работа и на натпревар скокна во вода.Сепак, тој беше само специјален гостин, па го направи и она што можеби не беше првично планирано. Тој скокна во водата исто како и пред повеќе од 70 години
https://twitter.com/OnDemand_News/status/1756498287673155935

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *