“Светот на Биби” извор на знаење, возбудливи искуства и прекрасни откритија. Информативна и забавна содржина што ќе им овозможи на нашите најмлади да истражуваат и истовремено да се забавуваат. Инаку,  „Светот на Биби“ се подготвува за најголемиот саем за брендови и лиценци што ќе се одржи во Лондон на почетокот на месец октомври, како единствен бренд од регионот.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *