Постои силна симболика кога паѓа снег во априлСпоред народното верување, ненадејната промена на времето е предупредување од природата за луѓето да внимаваат на нивното однесување, но и да ги решат дилемите кои долго време ги мачат. снегот во април нè потсетува да го решиме она што не сме го направиле претходните месеци, а што нè спречувало да продолжиме понатаму. Ако го направите ова, среќата и просперитетот ќе ве следат во месеците што доаѓаат.

 

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *