Нумеролошката прогноза за пролетта открива какви изненадувања и предизвици не очекуваат во март, април и мај. Ова е време на нови почетоци и емотивно искачување. Сонувајте, посакувајте, научете да се прифаќате себеси и вашите вистински желби; Ослободете се од непотребните работи, врски и луѓе. Променете го вашиот имиџ, стил на облека или фризура. Месецот април може да се карактеризира со само еден збор – одговорност.

Несовесно трошење пари на непотребни и прескапи работи;
Купување недвижен имот без детален преглед. Подобро е двојно да се провери отколку да се купи мачка во торба. Прегледајте ги вашите цели и желби, направете целосна обнова во сите области од вашиот живот;
Завршете ги сите незавршени деловни и работни проекти кои досега не сте ги завршиле;
Започнете со активен животен стил, поминувајте повеќе време во природа и шетајте без вашиот телефон;
Влезете во нови врски;
Поминувајте повеќе време со пријателите и одете на пливање (секој контакт со вода е корисен, особено во април).

Не критикувајте и не завидувајте никого. Ова може да ви се врати;
Да се фокусирате само на вашите недостатоци. Наместо тоа, фокусирајте се на вашите позитивни квалитети;
Игнорирање на одморот. Дури и ако се чувствувате како да сте полни со енергија и можете да работите цела ноќ, не правете го тоа. По неколку недели, недостатокот на сон буквално ќе ве собори од нозе.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *