Стивен Сигал навел дека работи на документарен филм кој ќе ги прикажува настаните од „специјалната воена операција“ во Украина. Холивудската ѕвезда планира да докаже дека Русија не ја нападнала Украина, како што пишуваат другите земји за тоа, туку само се бори против нацизмот. Така да се подготвува документарен филм за настаните во Украина. Мислам дека е важно да му се покаже на светот целата вистина и што навистина се случило таму. филмот на Сигал за настаните во Донбас и на територијата на републиката.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *