Штипјани вечерва може да уживаат со концерт на Ансамблот Танец насловен како  Танец низ татковината. Кој ќе се одржи во Дом на култура Ацо Шопов со почеток во 20 часот. Самата програма вклучува Сплет песни од кореографијата Сербез Донка, музички сплет од песни и ора, песна од кореографската постановка Битолски игри…. тоа е само дел од богатата програма во која ќе уживате вечер.

 

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *