Најпопуларната Шведска музичка стрим-платформа „Спотифај” соопшти дека бележи 23 милиони нови месечни активни корисници, што е, најголемиот раст на СПОТИФАЈ досега.До крајот на годината, најпопуларната музичка  платформа планира 479 милиони месечни активни корисници, вклучувајќи и 202 милиони претплатници.Вкупните приходи на „Спотифај” се зголемени за 21 отсто на годишно ниво, на 3, милијарди евра.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *