Никола Арсов

Дипломиран Новинар и лице за односи со јавност Работно искуство на позиција Водител и Новинар. Фан на Реал Мадрид, добра хаус музика, патување, добра книга. nikola.angelsfm@yahoo.com

Време
9:00 pm - 9:30 pm
Вторник

MakTop 5

Mac-Top 5 на музичкото шоу Angels FM. Секој вторник од 21.00 часот ги одбројуваме најслушаните македонски песни од место број пет до место број еден. Во Мак Топ 5 секој вторник имаме предлог за неделата.

Време
12:00 pm -
Недела

MakTop 5

(реприза)