Надица Стојковска

Водител Ја сакам магијата во етерот па затоа и оваа професија ја обожавам. Сакам насмеани и позитивни луѓе, одлична музика и добро познатата мисла: “Never give up”.

Време
6:30 pm - 7:30 pm
Понеделник

Урбан Магазин

Време
6:30 pm - 7:30 pm
Вторник

Урбан Магазин

Време
6:30 pm - 7:30 pm
Среда

Урбан Магазин

Време
6:30 pm - 7:30 pm
Четврток

Урбан Магазин

Време
6:30 pm - 7:30 pm
Петок

Урбан Магазин