Никола Арсов

Дипломиран Новинар и лице за односи со јавност Работно искуство на позиција Водител и Новинар. Фан на Реал Мадрид, добра хаус музика, патување, добра книга. nikola.angelsfm@yahoo.com

Време
1:00 pm -
Понеделник

Спорт во Минута

Време
1:00 pm -
Вторник

Спорт во Минута

Време
1:00 pm -
Среда

Спорт во Минута

Време
1:00 pm -
Четврток

Спорт во Минута

Време
1:00 pm -
Петок

Спорт во Минута