Надица Стојковска

Водител Ја сакам магијата во етерот па затоа и оваа професија ја обожавам. Сакам насмеани и позитивни луѓе, одлична музика и добро познатата мисла: “Never give up”.

Време
8:00 am - 10:00 am
Понеделник

Ново Утро

Ново Утро на 106,4 заедно со Надица е утринска програма, секое утро од 8 до 10 се будиме со супер музика, највкусното кафенце, најновите информации и во најдобро друштво... Ново утро на Angels FM и денот може да почне

Време
8:00 am - 10:00 am
Вторник

Ново Утро

Време
8:00 am - 10:00 am
Среда

Ново Утро

Време
8:00 am - 10:00 am
Четврток

Ново Утро

Време
8:00 am - 10:00 am
Петок

Ново Утро