Никола Арсов

Дипломиран Новинар и лице за односи со јавност Работно искуство на позиција Водител и Новинар. Фан на Реал Мадрид, добра хаус музика, патување, добра книга. nikola.angelsfm@yahoo.com

Време
7:30 pm -
Среда

МакТоп 5

МакТоп 5 на Angels FM емисија од музички карактер. Секоја Среда од 13:30 ги одбројуваме најслушаните македонски песни од место број пет до место број еден.

Време
7:30 pm -
Недела

МакТоп 5

Реприза на МакТоп 5 на Angels FM емисија од музички карактер. Секоја Среда од 13:30 ги одбројуваме најслушаните македонски песни од место број пет до место број еден.