Со докажано искуство во дизајнот – и независно и заеднички – иконата ќе добие една од највисоките почести во индустријата. Во историски потег, Советот на модни дизајнери на Америка ја објави Вилијамс како добитник на наградата Модна икона за 2023 година. за тениската ѕвезда да го додаде во своето резиме. Честа е заслужена, а Вилијамс ќе ја добие својата награда за време на церемонијата и гала вечерата што ќе се одржи во Њујорк на 6 ноември.

 

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *