Селин Дион нема контрола врз сопствените мускули. Селин напорно работи за да се избори со болеста, но неизвесно е дали ќе може да продолжи со музичката кариера. Пејачката некое време страдала од неконтролирани грчеви во мускулите, што станале толку сериозни и редовни што таа во јануари 2022 ги откажа сите концерти. Овој синдром првпат бил откриен во 1956 година и за него нема лек, но може да се третира. Фановите загрижени поради нејзината здравствена состојба.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *