#1TLC – No Scrubs

#2 Total Touch – Somebody Else’s Lover

 

#3Cher – Dov’e L’Amore

 

 

 

 

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *