Актерската екипа на серијата се очекува да биде сосема нова и се верува дека ќе бидат потребни години за да се сними бидејќи секоја сезона ќе биде базирана на една книга. Продуцент на серијата е Дејвид Хајман.  Информациите за серијата се сведени на минимум, но се претпоставува дека една сезона ќе се состои од осум до десет епизоди.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *