Промовиран е романот “Увозникот на бели ноќи” од Трајче Кацаров. Прави мозаик на ретко возбудливи настани што се случуваат во нашата средина. Комични и хумористични елементи, привлечни за широк круг на читатели. Трајче Кацаров е добитник на значајни, национални книжевни награди а неговите дела се преведени на повеќе странски јазици.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *