Војводата од Велс, принцот Вилијам, ќе глуми во сопствена документарна серија. низ Велика Британија на голем број јавни настапи додека тој почнува иницијатива за битка против бездомништвото. Ова е прилично необично – никогаш порано не било направено вакво нешто. Тој сака да ја истакне својата работа, особено на проектот за бездомници, што беше тема многу блиску до срцето на мајка му, и да се поврзе со јавноста на ново ниво. Вилијам ги покани камерите да го следат додека ги исполнува своите должности давајќи соодветен увид во себе и во својата работа како принц од Велс – ова не е ништо слично со ТВ-појавувања на брат му.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *