Со оглед на ниските температури кои ги имаме во Македонија сето тоа влијае врз здравјето на населението. Затоа е потребно да се избегнат штетните влијанија врз здравјето на луѓето како резултат на студеното време и студените бранови. А се препорачува пиење на топли напитоци, редовно земајте ја пропишаната терапија и конслутирајте се со вашиот матичен лекар, избегнувајте да излегувате надвор освен ако не е неопходно.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *