Грашо  воодушевен од музичкиот состав „Фидбек-бенд“, кој го придружуваше за време на пеењето. Петар изрази желба за понатамошна соработка со нив, па најави можна нова песна, дури и на македонски јазик. Станува збор за музички состав кој  постои на домашната сцена повеќе од 14 години.

 

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *