Пејачката на „АББА“, Агнета Фелтског, потврди дека ќе објави нова песна, насловена „Where Do We Go From Here?“, обновувајќи ја својата соло кариера на 73 години. Фелтског имаше успешна кариера во својата земја и пред формирањето на „АББА“, а првиот соло албум, отпеан на шведски јазик, го издаде пред 55 години. „АББА„ е основана 1972 година, а последниве години членовите, по подолга пауза, повторно се обединија и одржаа неколку концерти. 

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *