Уметникот Дејвид Ирвин пронашол креативен начин за рециклирање на прегорените сијалици. Имено, тој ги користи како материјал за изработка на новогодишни лампиони.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *