Од 30 јуни до 2 јули фестивал When in Krusevo целта на овој фестивал е промовирање на крушевскиот живопис полн со природни убавини, спортски атракции, будење на адреналинот, промоција на уметноста, историјата и живите традиции на градот. Оваа година за обожавателите на трките во рамките на фестивалот ќе се одржи улична трка од 5 километри. И исто така овој фетсивал е од отворен карактер и нема возрасна граница, но сепак интересни содржини за секој посетител.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *