Со оглед на тоа дека сите ги користиме социјалните мрежи овојпат новостите се со управување и обидинување со поставките на Инста и Фејсбук профилите. Ќе може да се менуваат поставките вклучувајќи лични информации, лозинки, безбедност, поставки за реклами и плаќање, како и дозволи за сите поврзани апликации. нема автоматски да ги централизира постојните поставки за секоја од апликациите, туку тие мора да се додадат рачно и дури тогаш промените направени преку Центарот за сметки ќе се рефлектираат на сите апликации. Исто така, која било од апликациите може да се отстрани од централните поставки во секое време и да се управува одделно.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *