Пријавени се само 12 кривични дела, со фокус на трговијата со дрога и минимални сообраќајни несреќи.Карактеризирајќи ја ноќта како претежно мирна севкупната стабилност забележана низ целата земја.при што во текот на вечерта се пријавени само мал број инциденти и сообраќајни незгоди. Имено, предновогодишните прослави забележаа забележително намалување на бројот на сообраќајни незгоди. Но, загрижувачка е ситуацијата поради употребата на супстанции.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *