Најновиот албум  на која веќе соборува рекорди. А една песна особено одекна меѓу жените што доживеале спонтан абортус.  Постојат многу работи за кои жалам, многу без кои ќе живеам. Никогаш нема да знам што можеше да биде. Она што ти требаше да бидеш, што можеше да бидеш – е дел од текстот на песната „Bigger Than The Whole Sky“. Многу жени сега ја споделуваат својата тага со оваа песна, се снимаат како ја потпевнуваат и ја слушаат и им покажуваат на другите дека не се сами во нивната болка. Приближно 10 до 20 отсто од бременостите завршуваат со спонтан абортус. Но, вистинскиот број е веројатно поголем бидејќи многу загуби се случуваат многу рано во бременоста, често пред жената да знае или да добие потврда дека е бремена. 

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *