Ова е нејзиниот прв албум по седум години и е светол доказ за издржливоста и силата на Шакира и моќта на музиката да ги трансформира и најтешките искуства во драгоцени моменти.

„Создавањето на овој албум беше алхемиски процес. Пишувајќи ја секоја песна се обновував. Додека ги пеев, моите солзи се претворија во дијаманти, а мојата ранливост во сила“, изјави Шакира за албумот.

Новиот албум вклучува 16 песни – 8 нови, плус ремикс и 7 претходно објавени хит синглови, меѓу кои: Music Sessions Vol. 53 со Бизарап, TQG со Карол Џи, Те Фелисито со Рау Алехандро, Copa Vacía со Мануел Туриз… Седумте претходно објавени песни веќе имаат вкупно 3,7 милијарди пуштања на Spotify.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *